Eerste kermisbal in Langemark met dj Blackstar

Op de foto zien we een beeld uit de Madonnastoet waarin het Kermiscomité haar programma presenteerde en iedereen inviteerde met v.l.n.r.: Bjorn Ghyselen, Lena Gheeraert, Kurt Kuyle, Suzanne Ghyselen, Lowie Gheeraert, Doris Dereyne, Leon Gheeraert, Dominique Vanpeteghem en Marleen Soete. (foto RB)
Redactie KW

Vanavond gaat in Langemark de jaarlijkse kermis van start met de avondmarkt, de verkleedstoet en het vuurwerk. Maar ook de komende dagen staat er nog heel wat op de agenda.

“Op zaterdagnamiddag 21 september loopt en fietst de kermisduatlon vanaf 13.30 uur door het Bakelandtdorp”, zegt schepen van Feestelijkheden Marleen Soete. “Na de wedstrijden volgt om 17 uur de prijsuitreiking in de feesttent. Samen met TC Come Back en het Bakelandtcomité staan we in voor de bars. ‘s Avonds is er vanaf 21 uur voor de eerste maal een kermisbal met dj Blackstar (Sam Spriet, red.). Tot in de vroege uurtjes kan je ook in de Carrousel terecht voor een opkikkertje of kan je de beentjes uitslaan op de dansvloer. Op zondag 22 september zetten we in de feesttent vanaf 11.30 uur onze kermiskippetjes op tafel. Vorig jaar schoven 439 eters aan. De prijzen proberen we zeer schappelijk te houden: 15 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen. Kaarten zijn te koop bij de leden van het kermiscomité en het Bakelandtcomité.”

Piratenshow

“Op zondagnamiddag kunnen de kinderen 16.30 uur genieten van De Piratenshow van kapitein ChrisToon, die vorig jaar scoorde met zijn geslaagde Clown Show. We ondersteunen ook nog altijd financieel en logistiek het kermiscriterium. Jean-Marie Callewaert neemt samen met Koninklijke wielerclub De Verenigde Sportvrienden – Hoger op Langemark de organisatie op zich. Met dit kermisprogramma hopen we opnieuw zoveel mogelijk mensen te plezieren. We danken alvast onze sponsors, medewerkers en de bezoekers van onze activiteiten en hopen dat iedereen leuke en ontspannende momenten zal beleven” besluit de schepen. (RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier