Eerste Buurt aan de Beurt lokt 150 aanwezigen

Het startmoment van 'Buurt aan de beurt' bracht heel wat inwoners naar Ter Polder. © Davy Coghe
Redactie KW

Het nieuwe Brugse schepencollege trekt de komende weken en maanden naar 24 verschillende wijken om de bewoners te ontmoeten en te luisteren naar hun vragen en opmerkingen, dit onder de noemer Buurt aan de beurt. Dudzele was vandaag als eerste gemeente aan de beurt.

Burgemeester Dirk De fauw was opgetogen over de grote opkomst. Er waren immers 150 Dudzelenaars aanwezig. Na een voorstelling van het nieuwe bestuursakkoord en toelichting van een aantal punten voor Dudzele konden de aanwezigen met een glaasje op de infomarkt tal van info krijgen over de verschillende stads- en OCMW diensten maar ook vragen achterlaten.

De kinderen konden buiten spelen en een tiental kinderen konden hun opmerkingen formuleren op een tablet. De vele aanwezige Dudzelenaars waren tevreden over de info die ze gekregen hebben. Ze konden er tegelijkertijd ook hun wijkagent, gemeenschapswachten en buurtwerker beter leren kennen. Nu woensdag is de volgende Buurt aan de beurt in het Gemeenschapshuis aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis.

(SR/foto DC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier