Tot vorige week konden de familieleden praten met hun bewoners via een babbelbox die werd geïnstalleerd, waarbij de familieleden in een tentje buiten zaten en de bewoners achter het glas in het woonzorgcentrum. Na afspraak is het nu mogelijk om op bezoek te gaan in de cafetaria van het woonzorgcentrum zij het onder strikte voorwaarden.

Plexiglas

Er dient in eerste instantie vooraf een afspraak te worden gemaakt voor een van de twee sessies in de namiddag en het maximum aantal toegelaten bewoners per sessie is 11. Per bewoner kunnen er ook maximaal 2 personen op bezoek komen. De bezoekers moeten ook een mondmasker dragen en de afstand respecteren, zowel met de andere bezoekers als met de familieleden. Ook de temperatuur van de bezoekers wordt gemeten en de handen moeten worden ontsmet. De bezoekers en de bewoners worden van elkaar gescheiden met een plexiglas dat op een tafel is bevestigd.

Om te praten mag het mondmasker worden afgenomen. Tijdens het bezoek mogen er ook geen voorwerpen worden afgegeven aan de bewoner zelf, maar aan de medewerker die dit na een dag quarantaine bezorg aan e bewoner.

Tot vorige week konden de familieleden praten met hun bewoners via een babbelbox die werd geïnstalleerd, waarbij de familieleden in een tentje buiten zaten en de bewoners achter het glas in het woonzorgcentrum. Na afspraak is het nu mogelijk om op bezoek te gaan in de cafetaria van het woonzorgcentrum zij het onder strikte voorwaarden.Er dient in eerste instantie vooraf een afspraak te worden gemaakt voor een van de twee sessies in de namiddag en het maximum aantal toegelaten bewoners per sessie is 11. Per bewoner kunnen er ook maximaal 2 personen op bezoek komen. De bezoekers moeten ook een mondmasker dragen en de afstand respecteren, zowel met de andere bezoekers als met de familieleden. Ook de temperatuur van de bezoekers wordt gemeten en de handen moeten worden ontsmet. De bezoekers en de bewoners worden van elkaar gescheiden met een plexiglas dat op een tafel is bevestigd.Om te praten mag het mondmasker worden afgenomen. Tijdens het bezoek mogen er ook geen voorwerpen worden afgegeven aan de bewoner zelf, maar aan de medewerker die dit na een dag quarantaine bezorg aan e bewoner.