Een virtueel vol Guldensporenstadion met de SinksenKerels Challenge

Enkele Kerels kiezen hun favoriete Sinksenplaten. © YouTube
Redactie KW

Dit jaar geen traditionele hoogmis tijdens het Sinksenweekend voor alle Kortrijkzanen. Maar de Sinksenfeesten komen er toch, al wordt het een alternatieve editie. KV Kortrijk doet mee en lanceert samen met stad Kortrijk onder andere de SinksenKerels Challenge.

Via de SinksenKerels Challenge daagt KV Kortrijk de Kortrijkzanen uit om het Guldensporenstadion virtueel te vullen. Zo kunnen ze via www.SinksenKerels.be hun zitje virtueel reserveren. “Alle aanwezigen krijgen een leuke voetbalshow te zien op 31 mei 2020 om 18 uur in ons virtueel Guldensporenstadion”, zegt persverantwoordelijke Stijn Maertens. “Daarnaast krijgt iedere virtuele supporter een gratis ticket voor een thuiswedstrijd van volgend seizoen, een uitgesteld Sinksenpintje en korting in de fanshop.

Sinksenplaylist

De KVK-voetbalshow wordt een leuke show over voetbal en Sinksenfeesten met enkele belangrijke gezichten uit de geschiedenis van KV Kortrijk. Wie deze gasten zijn, wordt de komende weken bekendgemaakt. “Naast het vullen van het stadion willen we de favoriete Sinksenplaten van supporters, spelers en staf samenbrengen in één ultieme Sinksenplaylist. Supporters kunnen op diezelfde website hun favoriete plaat inzenden om er samen een fantastisch feest van te maken, vanuit ons kot.”

https://www.youtube.com/watch?v=UWAC3fRUr4E

Enkele Kerels gaven alvast hun favoriete feestplaat door. Zo koos Hannes Van Der Bruggen voor Sandstorm van Darude, Terem Moffi iets van Burna Boy en fysical trainer Karsten Vandendriessche voor Caravan van de Boban & Marko Markovic Orchestra.

Zie ook Terem Moffi: https://youtu.be/dfORnDqq9wY en Karsten Vandendrieesche: https://youtu.be/okSBB5Bqapw