‘Eén, twee, drie, vier, knuffel van papier’ in WZC H. Familie in Deerlijk

Uitgever Jesse tijdens de overhandiging van de wenskaarten aan het personeel van het WZC in Deerlijk. © MVD
Redactie KW

De 150 medewerkers van het woonzorgcentrum H. Familie werden verrast met een warme attentie. Ze kregen van Jesse Vanden Broeck van ‘Kaart van Troje’ allemaal een pakje warme wenskaarten die de initiatiefnemer graag ‘Anti isolatiekaarten’ noemt.

Jesse Vanden Broeck overhandigde donderdagnamiddag de kaarten aan een groepje medewerkers van het WZC. Hij wil hiermee twee vliegen in één klap slaan: het zorg- en ander personeel bedanken voor de goede zorgen en de bewoners ontvangen leuke post.

De uitgever lanceerde tijdens de eerste lockdown wenskaarten die inspeelden op het gebrek aan sociaal contact. Jesse Vanden Broeck: “Onze anti-isolatiekaarten zijn sets van vier kaarten met warme groeten. Met opschriften als ‘Eén twee drie vier, knuffel van papier’, ‘Lieve groeten’ of ‘We denken aan je’ spreken wij een heel breed publiek aan, deze boodschap is universeel.”

Zelf is de uitgever een directe buur van het WZC, waardoor zij van nabij zien hoe betrokken de zorgverlening is. “Door de omstandigheden is het bezoek sterk beperkt. Deze kaarten zijn een lichtpuntje of een schouderklopje voor wie dat kan gebruiken in deze vreemde tijden.”

De wenskaarten zijn op en top Deerlijks: van teksten over productie tot verpakking: het gebeurt allemaal in eigen atelier. (MVD)

Info: Kaart van Troje, 056 77 91 31 en webshop@kaartvantroje.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier