Een dampwinkel onder de kerktoren in Rumbeke

Vlak onder de kerktoren is begin oktober een Vaporshop geopend, een dampwinkel met e-sigaretten, e-liquids en accessoires. De winkel is een samenwerking tussen Vaporshop en Gerd Loncke.

Jed Menita in de Vaporshop die begin oktober geopend werd op het Kerkplein in Rumbeke. (foto SB) © Stefaan Beel

“Na Kortrijk is dit de tweede shop in de ruime regio. In heel Vlaanderen zijn er al meer dan 40 vestigingen”, zegt Gerd.

“In tegenstelling tot wat men denkt is de inplanting van een dergelijke shop beter aan de rand dan in het centrum van de stad. Immers bereikbaarheid en vlot parkeren zijn bij dit soort winkeltype van groot belang. Onze locatie hier in Rumbeke combineert bereikbaarheid en parkeren uitstekend”, legt Gerd Loncke uit.

“Met onze hoogwaardige damptoestellen en een breed assortiment aan e-liquids is het ‘dampen’ dikwijls de aanzet om te stoppen met roken. We hebben klanten van 18 tot 100 jaar.”

“Bij roken verbrandt men tabak met veel schadelijke, (kanker)verwekkende, stoffen tot gevolg. Bij de e-sigaret wordt een vloeistof verhit en omgezet in damp, men ademt geen rook in maar damp, vandaar het woord ‘dampen’.”

“Voor beginners is advies op maat en persoonlijke service van het grootste belang”, besluit Gerd. Jed Menita zal van dinsdag tot zaterdag telkens van 10 tot 18 uur de winkel op het Rumbeekse kerkplein openhouden. (AD)

Info: roeselare@vaporshop.be of www.vaporshop.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.