Nog voor dag en dauw was ze in de weer in de gebouwen van Roularta, langs de Meiboomlaan in Roeselare. Saskia Rosselle (46) uit Rollegem-Kapelle werkt voor Pelican Rouge, een koffieleverancier die deel uitmaakt van de Selecta-groep. Bijna 19 jaar lang zorgde zij voor het bevoorraden van de koffie-, frisdrank- en snoepautomaten in het bedrijf. "Ik heb dat altijd met hart en ziel gedaan", vertelt ze. "Dat meen ik. Ik kwam heel graag in Roularta. Het was mijn eerste stop 's ochtends en ik spendeerde er toch meestal een groot deel van de voormiddag."

"Ik voel heel veel appreciatie voor mijn werk" - Saskia Rosselle

Heel recent ging Roularta in zee met een nieuwe koffieleverancier, waardoor de werknemers - en ook wij als redactie - afscheid moesten nemen van de koffie én de glimlach van Saskia. "We konden dat afscheid onmogelijk zomaar voorbij laten gaan", zegt Wouter Vander Stricht, reporter voor De Krant van West-Vlaanderen. "Ik ben zelf nogal een vroege vogel en het gebeurde vaak dat Saskia en ik elkaar in alle vroegte aan de koffiemachine ontmoetten. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor energie om de dag te beginnen. Bovendien is ze enorm goed op de hoogte van het reilen en zeilen in de regio. Dat leverde nu en dan wel eens een tip of een ideetje op voor een reportage in onze krant."

"Ik voel heel veel appreciatie voor mijn werk van de voorbije jaren", pikt Saskia in. "Vanuit verschillende afdelingen binnen Roularta kreeg ik berichtjes, kaartjes, bloemen... Dat doet me wel deugd, ja. Ik begin nu aan een nieuw hoofdstuk, in andere bedrijven. Dat wordt wat wennen, maar dat loopt op den duur wel los. Maar toch, 19 jaar, dat vergeet je niet zomaar. Roularta zal altijd speciaal blijven voor me, dat ben ik zeker."

Nog voor dag en dauw was ze in de weer in de gebouwen van Roularta, langs de Meiboomlaan in Roeselare. Saskia Rosselle (46) uit Rollegem-Kapelle werkt voor Pelican Rouge, een koffieleverancier die deel uitmaakt van de Selecta-groep. Bijna 19 jaar lang zorgde zij voor het bevoorraden van de koffie-, frisdrank- en snoepautomaten in het bedrijf. "Ik heb dat altijd met hart en ziel gedaan", vertelt ze. "Dat meen ik. Ik kwam heel graag in Roularta. Het was mijn eerste stop 's ochtends en ik spendeerde er toch meestal een groot deel van de voormiddag." Heel recent ging Roularta in zee met een nieuwe koffieleverancier, waardoor de werknemers - en ook wij als redactie - afscheid moesten nemen van de koffie én de glimlach van Saskia. "We konden dat afscheid onmogelijk zomaar voorbij laten gaan", zegt Wouter Vander Stricht, reporter voor De Krant van West-Vlaanderen. "Ik ben zelf nogal een vroege vogel en het gebeurde vaak dat Saskia en ik elkaar in alle vroegte aan de koffiemachine ontmoetten. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor energie om de dag te beginnen. Bovendien is ze enorm goed op de hoogte van het reilen en zeilen in de regio. Dat leverde nu en dan wel eens een tip of een ideetje op voor een reportage in onze krant." "Ik voel heel veel appreciatie voor mijn werk van de voorbije jaren", pikt Saskia in. "Vanuit verschillende afdelingen binnen Roularta kreeg ik berichtjes, kaartjes, bloemen... Dat doet me wel deugd, ja. Ik begin nu aan een nieuw hoofdstuk, in andere bedrijven. Dat wordt wat wennen, maar dat loopt op den duur wel los. Maar toch, 19 jaar, dat vergeet je niet zomaar. Roularta zal altijd speciaal blijven voor me, dat ben ik zeker."