Een bloemetje voor kersvers ouderpaar Fien (29) en Klaas (29): “Net geen kerstbaby. Gelukkig maar”

Binnenkort is het weer zover: op vrijdag 5 februari zit onze babyspecial KW Beebee bij je krant. Nog tot 10 januari kan je foto’s van je lieve spruit insturen en daarom zetten wij wekelijks een kersvers ouderpaar in de bloemetjes. Deze week: Klaas Maenhout (29) en Fien Vandenbussche (29).

Het trotse ouderpaar met hun pasgeborene: “Met de komst van Cas is er een viergeslacht in de familie.” (foto CLL)
Het trotse ouderpaar met hun pasgeborene: “Met de komst van Cas is er een viergeslacht in de familie.” (foto CLL)

Het jaar 2020 werd voor Klaas Maenhout en Fien Vandenbussche een jaar waarin de coronacrisis naar de achtergrond werd verdrongen. Twee dagen voor Kerstmis, op 23 december, kwam de kleine Cas ter wereld. “Net geen kerstbaby en daar zijn we eigenlijk best wel blij om”, lacht het kersverse ouderpaar. “We genieten vanzelfsprekend volop van de kerstsfeer en van onze kleine spruit natuurlijk, maar omdat hij ter wereld kwam net voor Kerstmis kan hij later ook volop genieten van zijn eigen speciale dag, zijn verjaardag.” De familie werd op een uiterst schattige manier uitgebreid in een jaar dat volledig in het teken stond van de pandemie. “En toch durven we schaamteloos zeggen dat 2020 voor ons eigenlijk geen slecht jaar is geweest”, klinkt het. “We konden volop genieten van de zwangerschap in alle rust, waardoor we ons volledig konden concentreren op de mooie dingen die er nog waren.”

“We kijken uit naar het moment waarop we onze bubbel kunnen uitbreiden”

Samen met de kleine Cas kijkt het nieuwe gezin hoopvol en positief vooruit naar 2021. “Natuurlijk hopen we dat iedereen gezond blijft en dat we beetje per beetje kunnen terugkeren naar het vroegere normaal”, aldus het koppel. “Waar we het hardst naar uitkijken, is het moment waarop we onze kleine bubbel wat groter kunnen maken. Met de komst van Cas is er namelijk een viergeslacht in de familie. Helaas konden we nog niet allemaal samenkomen om dit te vieren.” (CLL)

Stuur jouw babyfoto in op KW.be/beebee .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.