Eedaflegging in Politiezone Grensleie

We zien v.l.n.r.: burgemeester Bart Dochy, hoofdinspecteur Curd Vanneste, burgemeester Jan Seynaeve, burgemeester Eddy Lust, Tony Halsberghe (korpschef Politiezone Grensleie), inspecteur Bernd Courtens, inspecteur Alex Libert, Annabelle Vanbiervliet en Chayenne Jacques. © foto WO
Redactie KW

Maandagmorgen legden Annabelle Vanbiervliet, Chayenne Jaques, Curd Vanneste, Alex Libert en Bernd Courtens, allen werkzaam in de Politiezone Grensleie, hun eed af voor burgemeester Eddy Lust.

Annabelle Vanbiervliet komt van de universiteit Gent, waar ze haar master in de rechten behaalde. Ze kwam in dienst op 1 maart en werd op 1 oktober benoemd als diensthoofd van de dienst personeelsbeheer. Chayenne Jacques komt over van PZ Arro Ieper (dienst kwaliteitszorg). Ze startte op 1 april en werd benoemd op 1 oktober op de dienst ICT-systeembeheer.

Hoofdinspecteur Curd Vanneste komt over van de PZ Vlas (operationele coördinatie) en startte in de Politiezone Grensleie op 1 juli eveneens op de dienst operationele coördinatie.

Inspecteur Alex Libert komt over van de dienst interventie binnen de PZ Brussel Hoofdstad Elsene DPI Neder-Over-Heembeek/Haren en is gestart op 1 september op de dienst veiligheid-interventie. Inspecteur Bernd Courtens komt van de SPC Regio West en startte op 1 januari 2020 op de dienst veiligheid en interventie. (WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier