Eddy Smets zingt ‘Het verhaal van 2020’ en stuurt de cd ‘Voor de fans’ persoonlijk op

Eddy Smets bracht een nieuwe single uit. De zanger moest niet lang nadenken over een nieuw nummer, want wat is er dit jaar actueel : corona ! Zijn single heet ‘Het verhaal van 2020’.


Eddy : “Het verhaal van 2020 is een liedje geworden waarvan ik voorlopig een versie van 3’18” van heb gemaakt. Misschien komt er nog een heel stuk bij in de komende maanden. Hopelijk dan met een positief refrein en optimistische verzen. Ik probeerde nu vooral te verwoorden wat we nooit meer zullen vergeten. In deze moeilijke tijden heb ik zoals de meesten, die hun bezigheid geblokkeerd zien, tijd opgevuld met nieuwe liedjes schrijven en op te nemen. Ik wil daarvoor Rik Verbeek bedanken dat ik bij hem in zijn home-studio op veilige afstand mocht komen inzingen op zijn bewerkingen. Er kwamen ook een paar liedjes bij op de cd die veel gevraagd worden en het is dus een cd geworden met als titel ‘Voor de fans’ omdat ik al 55 jaar op jullie kan rekenen. Ik hoop nog een tijdje te mogen doorgaan. Zolang mijn stem blijft zoals ze nu is en ik een optreden zonder moeite kan afwerken, blijf ik dus zingen.” (PADI)

De cd van Eddy Smets is bij hem te verkrijgen in de Kapelstraat 57, 2520 Broechem. Prijs : 15 euro én 2,50 euro portkosten. Vooraf storten op BE 64 4038 0117 9152

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.