Eddy Govaert is nieuwe voorzitter van het Rode Kruis Oostkamp

Begin dit jaar heeft Veronique Heleven na meer dan 8 jaar het voorzitterschap van het Rode Kruis Oostkamp overgedragen aan Eddy Gevaert.

Eind vorig jaar werden statutaire verkiezingen gehouden binnen de Rode Kruisafdeling Oostkamp. In aanloop naar deze verkiezingen deelde voorzitster Veronique Heleven mee dat zij omwille van persoonlijke redenen een stap opzij wilde zetten en zich niet herverkiesbaar zou stellen.

Veronique begon in 1999 als vrijwilligster bij de hulpdienst en was later ook werkzaam als secretaris van de afdeling Oostkamp. Begin 2013 nam zij als afdelingsvoorzitster het roer van de afdeling in handen. Meer dan acht jaar lang kon de Oostkampse afdeling zo rekenen op de volledige inzet en toewijding van Veronique. Nu ze geen voorzitter meer is, blijft zij zich inzetten als polyvalent medewerker binnen de vereniging.

Sinds 1 januari is Eddy Gevaert de nieuwe voorzitter van de Oostkampse Rode Kruisafdeling. Hij is al sinds 2008 een vertrouwd gezicht binnen de afdeling en zette zich voornamelijk in binnen de hulpdienst. De kersverse voorzitter was sinds 2013 ook secretaris en ondervoorzitter van het Rode Kruis Oostkamp.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.