Dwars Door Desselgem zoekt seingevers

Lopers op Dwars Door Desselgem tijdens de editie van vorig jaar. © a-PNW
Redactie KW

Op zaterdag 4 mei gaat de 35ste editie van Dwars Door Desselgem door. Om de loopwedstrijden ordentelijk te laten verlopen, is de organisatie nog op zoek naar zeker drie seingevers. Het Dwars Door Desselgem-comité plaatste daartoe een oproep op Facebook.

Dit jaar pakt het loopevenement uit met een vernieuwd parcours door de Leiekant. De lopers van de 5, 10 en 20 kilometer vertrekken gelijk aan hun tocht en leggen afhankelijk van hun gekozen wedstrijd een aantal rondjes af van 5 kilometer. Daarnaast zijn er ook nog de kinder- en jeugdlopen, de 2,5 kilometer en de Run for Specials voor mensen met een lichte fysieke of mentale beperking.

“Om al deze lopen veilig te kunnen organiseren, zijn we nog op zoek naar minstens drie seingevers“, zegt Geert Coussement van Dwars Door Desselgem. “De bereidwillige seingevers moeten beschikbaar zijn vanaf 17.00 uur en tot de laatste deelnemer aangekomen is.”

(PNW)

Mensen die bereid zijn om te fungeren als seingever tijdens Dwars Door Desselgem, kunnen contact opnemen met Geert Coussement via Facebook of 056 72 83 13.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier