Duizend euro voor dagcentrum De Kust dankzij Het Conclaaf

© BVO
Redactie KW

Vriendenkring Het Conclaaf uit café ‘t Dukertje uit de Zandvoordestraat in Stene (Oostende) schonk gisterenavond duizend euro aan dagcentrum De Kust.

Dagcentrum De Kust biedt ondersteuning aan mensen met een ongeneeslijke, progressieve, levensbedreigende ziekte. Ook de familie en de naasten van de gebruikers van het dagcentrum krijgen er ondersteuning. Op woensdag 9 mei zal het exact een jaar geleden zijn dat Patrick Coudeville overleed aan de gevolgen van kanker. Patrick was erelid van Het Conclaaf. Op 9 mei 2015 verloor Patricks echtgenote de strijd tegen diezelfde ziekte.

Het Conclaaf nodigt sportievelingen uit op zondag 10 juni voor een familiale fietstocht van om en bij de 40 km. Inschrijven kan tot twee dagen voordien in café ‘t Dukertje. De kostprijs bedraagt 20 euro, met inbegrip van ontbijt en middagmaal.

Op zondag 24 juni staat Het Conclaaf op de rommelmarkt tijdens Konterdam Kermis. Wie over materiaal beschikt om onder de vleugels van Het Conclaaf te verkopen, belt naar Marc Vandeschoor op 0470 507 813 of informeert in ‘t Dukertje, Zandvoordestraat 15. De opbrengst gaat naar een goed doel.

(BVO/Foto BVO)