Het gros om de sfeer al eens op te snuiven, enkelen om daadwerkelijk de openingsmatch te volgen. De sfeer zat er onmiddellijk in, mede door DJ Maddis die voor en na de wedstrijd voor de nodige beats zorgde. De start van een maand voetbalfeest hebben de organisatoren alvast niet gemist. Kers op de taart was de verslaggever ter plaatse, Brecht Surmont.

"Onze Man van Kazan", als cameraman aan de slag op het WK in Rusland, zal telkens zijn impressies geven over het verloop van het kampioenschap en hoe de lokale bevolking dat beleeft. Als de wedstrijd Rusland tegen Saoedi-Arabië al voor zoveel sfeer zorgt, dan belooft dit voor het vervolg.

(SLW)

Het gros om de sfeer al eens op te snuiven, enkelen om daadwerkelijk de openingsmatch te volgen. De sfeer zat er onmiddellijk in, mede door DJ Maddis die voor en na de wedstrijd voor de nodige beats zorgde. De start van een maand voetbalfeest hebben de organisatoren alvast niet gemist. Kers op de taart was de verslaggever ter plaatse, Brecht Surmont. "Onze Man van Kazan", als cameraman aan de slag op het WK in Rusland, zal telkens zijn impressies geven over het verloop van het kampioenschap en hoe de lokale bevolking dat beleeft. Als de wedstrijd Rusland tegen Saoedi-Arabië al voor zoveel sfeer zorgt, dan belooft dit voor het vervolg.(SLW)