Duikclub krijgt lokaal onder stadion van Zulte Waregem

Burgemeester Kurt Vanryckeghem met enkele schepenen en gemeenteraadsleden, en met bestuursleden van de duikclub in het nieuwe lokaal onder de voetbaltribune. © DJW
Redactie KW

Het Regenboogstadion in Waregem herbergt na een bekende voetbalclub nu ook een vereniging die actief is in een totaal andere sport: duiken.

De Waregemse duikclub verhuisde onlangs naar een ruimte onder de tribune – aan de kant van de stadionvijvers – van het Regenboogstadion. Zulte Waregem zorgde daarvoor, nadat het vroegere lokaal aan zwembad de Treffer enkele weken geleden werd gesloopt en plaats moest maken voor een parking.

De vereniging van voorzitter Luc Dekens telt een vijftigtal duikers. Die kunnen vanaf nu voor opleidingen, infosessies en ontspanningsmomenten terecht in de ruimte waar tot voor enkele maanden alle voetbaltruitjes van de jeugdploegen van Essevee werden gewassen. De duikclub blijft er een jaar of twee, om dan definitief te verhuizen naar een nieuwe ruimte onder de in opbouw zijnde tribune aan de kant van de Meersstraat.

(DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier