De druktebarometer van Westtoer is sinds 26 juni al meer dan 300.000 keer aangeklikt. De kust verwacht op zaterdag 4 en zondag 5 juli een 'donkergroen' weekend. De kleuren 'donkergroen' en 'groen' op de druktebarometer van Westtoer betekenen dat er voldoende plaats is om een gezellig weekend aan zee te beleven.

Bij elk weertype biedt de kust tal van mogelijkheden om te genieten van aangename vakantiemomenten. Ook de attracties en de musea aan zee zijn opnieuw open. De gratis Kustpas van de vzw Kustattracties biedt korting in tientallen attracties en musea aan de kust.

Naast de huidige weersvoorspellingen gebruikt Westtoer mobiele telefoondata die permanent de situatie in elke badplaats in kaart brengen. Elke zone krijg een kleur van donkergroen tot oranje, afhankelijk van de drukte. Het geheel wordt onderverdeeld in vier categorieën: rustig (donkergroen), gezellig (groen), druk (geel) en zeer druk (oranje).

De druktebarometer van Westtoer is sinds 26 juni al meer dan 300.000 keer aangeklikt. De kust verwacht op zaterdag 4 en zondag 5 juli een 'donkergroen' weekend. De kleuren 'donkergroen' en 'groen' op de druktebarometer van Westtoer betekenen dat er voldoende plaats is om een gezellig weekend aan zee te beleven.Bij elk weertype biedt de kust tal van mogelijkheden om te genieten van aangename vakantiemomenten. Ook de attracties en de musea aan zee zijn opnieuw open. De gratis Kustpas van de vzw Kustattracties biedt korting in tientallen attracties en musea aan de kust.Naast de huidige weersvoorspellingen gebruikt Westtoer mobiele telefoondata die permanent de situatie in elke badplaats in kaart brengen. Elke zone krijg een kleur van donkergroen tot oranje, afhankelijk van de drukte. Het geheel wordt onderverdeeld in vier categorieën: rustig (donkergroen), gezellig (groen), druk (geel) en zeer druk (oranje).