"Aan de eerste 100 mensen die zich aanmelden, geven wij 2000 flyers gratis in 15 formaat, kleur en geprint op 130 gram FSC. Zo helpen wij om jullie boodschap te verspreiden en hun werkingskosten te beperken voor een maximale opbrengst ten voordele van De Warmste Week", doet Renaat Desiere van Drukta het idee uit de doeken. De drukkerij heeft slechts één voorwaarde en dat is dat de actie officieel moet geregistreerd staan bij Studio Brussel.

Haast en spoed is zelden goed, maar bij deze actie raden we jullie toch aan niet te lang te wachten. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met dewarmsteweek@drukta.be.

"Aan de eerste 100 mensen die zich aanmelden, geven wij 2000 flyers gratis in 15 formaat, kleur en geprint op 130 gram FSC. Zo helpen wij om jullie boodschap te verspreiden en hun werkingskosten te beperken voor een maximale opbrengst ten voordele van De Warmste Week", doet Renaat Desiere van Drukta het idee uit de doeken. De drukkerij heeft slechts één voorwaarde en dat is dat de actie officieel moet geregistreerd staan bij Studio Brussel.Haast en spoed is zelden goed, maar bij deze actie raden we jullie toch aan niet te lang te wachten. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met dewarmsteweek@drukta.be.