Drukta schenkt 2000 gratis flyers aan 100 verschillende acties voor De Warmste Week

© TVK
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

De Warmste Week in Kortrijk nadert met rasse schreden en ook de acties schieten als paddenstoelen uit de lucht. De aftelklok op het Nelson Mandelaplein maakt er ons elke dag weer bewust van hoe dichtbij de warme periode komt. Om aan al die acties geruchtbaarheid te geven, kwam Drukta met een mooi voorstel af.

“Aan de eerste 100 mensen die zich aanmelden, geven wij 2000 flyers gratis in 15 formaat, kleur en geprint op 130 gram FSC. Zo helpen wij om jullie boodschap te verspreiden en hun werkingskosten te beperken voor een maximale opbrengst ten voordele van De Warmste Week”, doet Renaat Desiere van Drukta het idee uit de doeken. De drukkerij heeft slechts één voorwaarde en dat is dat de actie officieel moet geregistreerd staan bij Studio Brussel.

Haast en spoed is zelden goed, maar bij deze actie raden we jullie toch aan niet te lang te wachten. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met dewarmsteweek@drukta.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten