Druiligere opening met K3 van de Ardooise Waterbek

Redactie KW

Twee jaar na de aanleg van het spaarbekken in de omgeving van de Berlingmolenstraat trakteerde het gemeentebestuur met een officiële opening van ‘de Waterbek’. Dit gebeurde uitgerekend op de eerste druilerige zomerdag…

Nochtans had burgemeester Callens kosten noch moeite gespaard voor een topaffiche. Er waren springkastelen, kinderanimatie, foodtrucks, drankstandjes, straatacts en de muzikale acts met K3 in de hoofdrol en met Radio Guga en Denis Carlier. En het publiek? Ze kwamen naar hier van heinde en verre, vooral gezinnen met kinderen.

De familie Gevaert uit Gent had al uren voor het K3 optreden post gevat. “Van de Waterbek, nooit gehoord. Om K3 is het hier te doen”, zegt Bob Gevaert en zo reageerden de meeste bezoekers. Ook de familie Vannieuwenhuyse uit Tielt was au grand complet present. “Een leuke gratis vakantieuitstap”, klinkt het.

Voor de familie Devriese uit Ardooie was het de eerste kennismaking met de Waterbek: “Na twee jaar zijn we hier eens gekomen, maar een kennismaking in die drukte moest niet. We komen op een rustig moment eens terug. En hopelijk bewijst dit bekken zijn nut”.

(JM – foto EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier