Dronken mannen zorgen voor overlast in Oostende

De politie van Oostende moest tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag drie keer uitrukken na problemen met personen die in staat van dronkenschap verkeerden.

© JRO

In de Gerststraat in de wijk Westerkwartier werd omstreeks 21 uur bijstand gevraagd van de politie. Een dame werd er voortdurend belaagd door een 60-jarige man uit Oostende. Eens ter plaatse werd duidelijk dat de man boven zijn theewater was. De toegesnelde agenten pakten de man op en stopten hem enkele uren in de cel om te ontnuchteren.

Omstreeks 23 uur zorgde een 34-jarige man uit Oostende voor problemen in een drankgelegenheid in de Kapucijnenstraat. De uitbater van de zaak kreeg een kopstoot van de man, die zichzelf daarbij bezeerde. Daarop belde de uitbater de politie, die de man opsloot ter ontnuchtering.

Rond 23 uur werd de politie opgeroepen naar de Antoon Belpairestraat in het centrum van de stad. Daar zorgde een 18-jarige jongeman uit Brugge voor overlast. De persoon mocht de instelling niet meer betreden, maar bleef echter terugkomen. De toegesnelde patrouille van de politie bracht de jongeman over naar het bureel en stopte hem in de cel waar hij kon ontnuchteren.

(JRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.