Driedaagse van café ‘t Centrum moet voor ambiance zorgen in de wijk ‘Nieuwe Stad Oostende’

Uitbater Ringo Dejonghe, van Café ’t Centrum, voor de affiche van de driedaagse. © Picasa FRO
Redactie KW

Café ’t Centrum aan de Korenbloemlaan is het kloppend hart van de wijk ‘Nieuwe Stad’ in Oostende. Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 juli pakt uitbater Ringo Dejonghe van ’t Centrum uit met een spetterende driedaagse, vol muziek en ambiance.

Op vrijdag 29 juli wordt gestart met een show optreden van show trio De Monrootjes.

Op zaterdag 30 juli is er de hele dag, vanaf 6 uur, grote rommelmarkt. Om 11 uur is er een optreden van The Melody Makers. Na de middag, van 14 uur tot 17 uur volgt een optreden van Jean Dover & Friends, met evergreens uit de jaren 60 en 70. ’s Avonds, vanaf 18 uur, zorgt orgelist-zanger Nico Steen voor ambiance.

Op zondag 31 juli kan jong en oud aanschuiven voor een heerlijke Breugelmaaltijd, inschrijven kost 17 euro. Na het eetfestijn volgt kinderanimatie met karaoke. Om 17 uur staat het duo Gino Fox & Heidi op het podium met country en covers uit de jaren 60, 70 en 80. Gino Fox is ook bekend als de Vlaamse Elvis.

Het driedaagse muziekfestijn wordt afgesloten op zondagavond van 20 uur tot 22.30 uur met een grandioos optreden van Will Andis. (FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.