Ze werkten hiervoor samen met Studio 399 uit Waardamme. Enkele van de maatregelen die door de regering genomen worden om het Corona-virus te bestrijden zijn het sluiten van de horeca en zo vaak als mogelijk 'in je kot' te blijven. Maar, dat wil niet zeggen dat je het thuis niet gezellig kan maken. De brouwers hebben een pakket samengesteld met 12 verschillende artisanale bieren van de 3 brouwerijen.

In de doos zit ook een ludieke bierquiz met kennisvragen en doe-opdrachten. Het scorebord is een brouwproces. "Je gebruikt een kroonkurk als pion en per juist antwoord ga je een stapje vooruit in het brouwproces. Onderweg kom je ook virussen tegen, om deze te verslaan moet je een doe-opdracht uitvoeren, dan zijn je handen ontsmet en kan je verder in het brouwproces. Degene die er als eerste in slaagt om water in bier te veranderen wint." legt Bart Verdonck van de Kustbrouwerij uit. Het Blijf in uw kot! Survival beerpack wordt gratis thuis geleverd op bestelling of kan afgehaald worden bij één van de drie brouwerijen op afspraak.

Bestellen?

Regio Oostkamp (+ straal 20 km): info@brouwerijstokhove.be of gsm: 0485 36 63 15

Regio Middelkerke (+ straal 20 km): info@kustbrouwerij.be of gsm: 0477 08 13 19

Regio Roeselare (+ straal 20 km): info@bramsbrewery.be of gsm: 0468 15 79 00

Ze werkten hiervoor samen met Studio 399 uit Waardamme. Enkele van de maatregelen die door de regering genomen worden om het Corona-virus te bestrijden zijn het sluiten van de horeca en zo vaak als mogelijk 'in je kot' te blijven. Maar, dat wil niet zeggen dat je het thuis niet gezellig kan maken. De brouwers hebben een pakket samengesteld met 12 verschillende artisanale bieren van de 3 brouwerijen. In de doos zit ook een ludieke bierquiz met kennisvragen en doe-opdrachten. Het scorebord is een brouwproces. "Je gebruikt een kroonkurk als pion en per juist antwoord ga je een stapje vooruit in het brouwproces. Onderweg kom je ook virussen tegen, om deze te verslaan moet je een doe-opdracht uitvoeren, dan zijn je handen ontsmet en kan je verder in het brouwproces. Degene die er als eerste in slaagt om water in bier te veranderen wint." legt Bart Verdonck van de Kustbrouwerij uit. Het Blijf in uw kot! Survival beerpack wordt gratis thuis geleverd op bestelling of kan afgehaald worden bij één van de drie brouwerijen op afspraak.