Drie West-Vlaamse bierbrouwers slaan de handen in elkaar

Drie West-Vlaamse bierbrouwers slaan de handen in elkaar. © LC
Redactie KW

Drie West-Vlaamse lokale brouwerijen hebben de handen in elkaar geslagen en brengen een Blijf in uw kot! Survival bierpack uit op de markt. Het gaat om Brouwerij – Stokerij Stokhove uit Waardamme (Oostkamp), de Kustbrouwerij uit Middelkerke en Bram’s Brewery uit Roeselare.

Ze werkten hiervoor samen met Studio 399 uit Waardamme. Enkele van de maatregelen die door de regering genomen worden om het Corona-virus te bestrijden zijn het sluiten van de horeca en zo vaak als mogelijk ‘in je kot’ te blijven. Maar, dat wil niet zeggen dat je het thuis niet gezellig kan maken. De brouwers hebben een pakket samengesteld met 12 verschillende artisanale bieren van de 3 brouwerijen.

In de doos zit ook een ludieke bierquiz met kennisvragen en doe-opdrachten. Het scorebord is een brouwproces. “Je gebruikt een kroonkurk als pion en per juist antwoord ga je een stapje vooruit in het brouwproces. Onderweg kom je ook virussen tegen, om deze te verslaan moet je een doe-opdracht uitvoeren, dan zijn je handen ontsmet en kan je verder in het brouwproces. Degene die er als eerste in slaagt om water in bier te veranderen wint.” legt Bart Verdonck van de Kustbrouwerij uit. Het Blijf in uw kot! Survival beerpack wordt gratis thuis geleverd op bestelling of kan afgehaald worden bij één van de drie brouwerijen op afspraak.

Bestellen?

Regio Oostkamp (+ straal 20 km): info@brouwerijstokhove.be of gsm: 0485 36 63 15

Regio Middelkerke (+ straal 20 km): info@kustbrouwerij.be of gsm: 0477 08 13 19

Regio Roeselare (+ straal 20 km): info@bramsbrewery.be of gsm: 0468 15 79 00

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier