Drie topgenomineerden voor Persoonlijkheid van het Jaar in Roeselare bekend

Jelle Wallays werd vorig jaar verkozen tot Persoonlijkheid van het Jaar. © JOKE COUVREUR
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Zaterdagavond 25 januari is er een nieuwe editie van de Roeselare Awards. De drie kandidaten voor Persoonlijkheid van het Jaar zijn bekend, het gaat om Lana Verkest, Philip Noppe en Nathalie Muylle.

De drie topgenomineerden voor de Roeselare Awards zijn bekend. Uit een longlist van tien personen kon iedereen de afgelopen week stemmen. Uiteindelijk kregen Lana Verkest (danseres), Philip Noppe (succesvol kapper) en Nathalie Muylle (minister) de meeste stemmen achter hun naam. Zij maken kans op de titel Persoonlijkheid van het Jaar.

Het zijn de aanwezigen de avond zelf die beslissen over wie de opvolger wordt van Jelle Wallays, de winnaar van vorig jaar.

Naast de Persoonlijkheid van het Jaar worden nog verschillende andere awards uitgereikt. Dit in de categorie winkelbeleving, nieuwbouw, renovatie, bedrijf van het jaar, handelaar van het jaar en de starters award.

De Roeselare Awards vinden plaats op zaterdag 25 januari in het Fabriekspand. Meer dan een week voor het evenement zijn alle plaatsen uitverkocht. Het evenement geldt als een van de feesten bij uitstek in Roeselare.

De catering gebeurt, net als vorig jaar, door Diner Privé en de presentatie is in handen van Virginie Claes. Tijdens het voorgerecht weerklinkt er pianomuziek van de Roeselarenaar Hendrik Deneir. De afterparty wordt om half twaalf op gang getrapt door de Level Six Partyband en DJ Monsieur Mathieu neemt vanaf één uur over.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier