Drie jonge drugdealers geklist in Sint-Janshospitaalpark in Brugge

Stefan Vankerkhoven

Er wordt sinds kort geregeld drugs gedeald in het Sint-Janshospitaalpark. De politie kon drie jongeren arresteren die er een aanzienlijke hoeveelheid coke, hasj, speed en marihuana verkochten.

Gemeenteraadslid Stefaan Sintobin (VB) wees tijdens de gemeenteraadszitting dinsdagavond op klachten van buurtbewoners. Sommigen durven er niet meer op een bankje te gaan zitten, ze voelen zich onveilig. Volgens Dirk De fauw (CD&V) is de controle van de Brugse stadsparken één van de prioriteiten van de politie:”Dit stond eventjes door corona op een laag pitje, omdat de fietsbrigades van de politie ingezet werden op de naleving van de social distancing te controleren. Dit jaar zijn er 37 gerichte acties geweest in stadsparken.

Eén van die acties leverde de arrestatie van drie jonge drugdealers op in het Sint-Janshospitaalpark. De daders waren gekend en hadden hun vroeger actieterrein in het Sebrechtspark verlegd naar het parkje bij het Oud Sint-Jan. Ook het Minnewaterpark en Astridpark staan onder politietoezicht omdat er geregeld klachten zijn over nachtlawaai.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten