https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Drie dagen genieten van fotografie

(foto ADB)
Jan Maeseele
Jan Maeseele Medewerker KW

Ar-difo, de plaatselijke foto- en diakring, zorgt ervoor dat Ardooie Kermis in schoonheid wordt afgesloten tijdens het weekend van koekezondag. Drie dagen fototentoonstelling staan er op het menu in het Hofland.

Dit jaar zien ze af van het klassieke diasalon met mooi gepresenteerde reeksen. “Wij waren aanvankelijk van plan om nog even te temporiseren, maar op vraag van de gemeente willen we toch de kermis in kleur afsluiten”, zegt secretaris Philippe Vienne. “Voor de tweede keer in ons bestaan richten we het salon in met enkel foto’s en geen diareeksen. Onze leden konden omwille van corona geen verre reizen maken en dus ook geen diareeksen samenstellen”, luidt het.

Alle tentoongestelde werken werden zorgvuldig geselecteerd door een jury

“Maar er is een gevarieerd aanbod aan foto’s. Er zijn leden die interesse hebben voor de sport, anderen houden dan weer van de natuur. Enkele leden zijn gespecialiseerd in het trekken van karakterkoppen… Alle tentoongestelde werken werden zorgvuldig geselecteerd door een jury”, aldus voorzitter Noel Hollevoet. De tentoonstelling is open voor het publiek op vrijdag 15 oktober van 18 tot 21 uur, op zaterdag 16 oktober van 14 tot 21 uur en op zondag 17 oktober van 10 tot 18 uur. Toegang is gratis.

Wil je meer weten over fotografie en heb je interesse om deze boeiende hobby te delen met geïnteresseerden? Dan kun je terecht op www.ar-difo. be. Elke zondagvoormiddag houden ze een werkvergadering.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.