Drie Brugse koppels stappen op Valentijn in het huwelijksbootje

Marina Vandalkovskaya en Bart Geirnaert. © TVH
Redactie KW

Op valentijnsdag 14 februari huwden drie liefdesparen in het Brugs stadhuis. Twee van hen poseerden graag voor onze fotograaf.

Tamara Vanovermeire huwde met Manuel Boudon. “Het is de tweede keer dat we met elkaar trouwen”, vertelt Tamara. “We kennen elkaar vijftien jaar, maar zijn een tijdlang uit elkaar geweest. Tweede keer, goede keer. Precies daarom trouwen we op Valentijn, de dag van de liefde. Dat is voor mij een heel speciale dag. Op huwelijksreis gaan we niet.” Het echtpaar woont in de Maagdenstraat in Brugge.

“Zo nooit vergeten”

Marina Vandalkovskaya uit de Hoedenmakersstraat en Bart Geirnaert uit de Koning Albertlaan in Maldegem gaven elkaar ook het jawoord op donderdag 14 februari. Het koppel vestigt zich in Maldegem.

Tamara Vanovermeire huwde met Manuel Boudon.
Tamara Vanovermeire huwde met Manuel Boudon.© TVH

“Waarom op Valentijn? Zo zal ik mijn huwelijksdatum nooit vergeten, zelfs niet als ik oud ben en mijn geheugen mij in de steek zal laten”, lacht Bart. Hij neemt straks zijn vrouw met Russische roots mee naar Durbuy: “Dat is symbolisch, want onze eerste, gezamenlijke uitstap als verliefden was naar het kleinste dorpje van België. Dat doen wij nu opnieuw als bezegeling van onze romantische liefde.” (TVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier