Drie awards te winnen op Staden Onderneemt Award

© Foto JCR
Redactie KW

Francesco Vanderjeugd organiseert op vrijdag 14 december de zesde editie van Staden Onderneemt, een tweejaarlijks treffen voor ondernemend Staden.

“De Staden Onderneemt Award is een feest en ontmoetingsplaats voor zelfstandigen en ondernemingen in de gemeente”, legt Francesco Vanderjeugd uit. “Tijdens de galavoorstelling op 14 december worden drie awards uitgereikt. De starter-award is bedoeld voor de meest beloftevolle onderneming die in Staden in de laatste vijf jaar werd opgericht. De persoonlijkheid-award wordt uitgereikt aan de onderneming die Staden het best op de kaart zette en de gemeente het meest betrok in haar werking tijdens de voorbije twee jaar. De thema-award gaat naar de onderneming met het beste bedrijfsgebouw.”

De jury bestaat uit Nic Vermaut (zaakvoerder Well Communications), Nele Dekeyser van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen en Bob Van Holder van ficudciaire Ernst & Young. Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka, fungeert als gastjurylid. Hij is ook gastspreker op de awards.

De Staden Onderneemt Award 2018 vindt op vrijdag 14 december om 19 uur plaats in gemeenschapscentrum Het SWOK in Staden. Na de uitreiking van de awards volgt een dansfeest.

(BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier