Om de gezondheid van de medewerkers en klanten te garanderen, heeft de Roeselaarse keukenbouwer uitzonderlijke maatregelen genomen. "Alle toonzalen zijn gesloten en we leveren voorlopig niks meer. Geen nieuwe keukens en geen werkbladen. De reeds geleverde keukens zullen - in samenspraak met de klanten en in de mate van het mogelijke - tot zover mogelijk gebruiksklaar gemaakt worden."

"Dovy Keukens zal alle klanten individueel en telefonisch contacteren met de boodschap dat de productie wordt stilgelegd. Van zodra de productie wordt opgestart, zal iedereen opnieuw gecontacteerd worden voor een nieuwe plaatsingsdatum."

Wedstrijd 'Win je keuken' verlengd

Momenteel loopt bij Dovy Keukens ook de jaarlijkse wedstrijd om je keuken te winnen. "Op 21 maart zou er in elke toonzaal één gelukkige bekend gemaakt worden. Maar door de maatregelen voor het coronavirus, zullen we de trekking annuleren en de deelnameperiode verlengen. Maar uitgesteld is niet verloren: we communiceren zodra we zicht hebben op de datum waarop de trekking zal plaatsvinden. Zorg intussen goed voor elkaar."

Om de gezondheid van de medewerkers en klanten te garanderen, heeft de Roeselaarse keukenbouwer uitzonderlijke maatregelen genomen. "Alle toonzalen zijn gesloten en we leveren voorlopig niks meer. Geen nieuwe keukens en geen werkbladen. De reeds geleverde keukens zullen - in samenspraak met de klanten en in de mate van het mogelijke - tot zover mogelijk gebruiksklaar gemaakt worden.""Dovy Keukens zal alle klanten individueel en telefonisch contacteren met de boodschap dat de productie wordt stilgelegd. Van zodra de productie wordt opgestart, zal iedereen opnieuw gecontacteerd worden voor een nieuwe plaatsingsdatum."Momenteel loopt bij Dovy Keukens ook de jaarlijkse wedstrijd om je keuken te winnen. "Op 21 maart zou er in elke toonzaal één gelukkige bekend gemaakt worden. Maar door de maatregelen voor het coronavirus, zullen we de trekking annuleren en de deelnameperiode verlengen. Maar uitgesteld is niet verloren: we communiceren zodra we zicht hebben op de datum waarop de trekking zal plaatsvinden. Zorg intussen goed voor elkaar."