Dovy Keukens zet productie volledig stop

© YouTube
Philippe Verhaest

Dovy Keukens uit Roeselare, bekend van de legendarische reclames met Donald Muylle, zet door het coronavirus de productie volledig stop.

Om de gezondheid van de medewerkers en klanten te garanderen, heeft de Roeselaarse keukenbouwer uitzonderlijke maatregelen genomen. “Alle toonzalen zijn gesloten en we leveren voorlopig niks meer. Geen nieuwe keukens en geen werkbladen. De reeds geleverde keukens zullen – in samenspraak met de klanten en in de mate van het mogelijke – tot zover mogelijk gebruiksklaar gemaakt worden.”

“Dovy Keukens zal alle klanten individueel en telefonisch contacteren met de boodschap dat de productie wordt stilgelegd. Van zodra de productie wordt opgestart, zal iedereen opnieuw gecontacteerd worden voor een nieuwe plaatsingsdatum.”

Wedstrijd ‘Win je keuken’ verlengd

Momenteel loopt bij Dovy Keukens ook de jaarlijkse wedstrijd om je keuken te winnen. “Op 21 maart zou er in elke toonzaal één gelukkige bekend gemaakt worden. Maar door de maatregelen voor het coronavirus, zullen we de trekking annuleren en de deelnameperiode verlengen. Maar uitgesteld is niet verloren: we communiceren zodra we zicht hebben op de datum waarop de trekking zal plaatsvinden. Zorg intussen goed voor elkaar.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier