Doorstart voor N-VA in Ardooie, kritiek op afschaffing gemeentelijke prijzen

Steven De Wulf wil zich de komende tijd meer profileren met N-VA Ardooie.© (gf)
Steven De Wulf wil zich de komende tijd meer profileren met N-VA Ardooie.© (gf)
Redactie KW

Na de moeilijk verteerbare verkiezingsuitslag bij de verkiezingen van 2018 waarbij N-VA in Ardooie beide zetels verloor, was het lange tijd stil bij de partij. Daar komt nu verandering in.

“Het was inderdaad wat bekomen”, vertelt Steven De Wulf van N-VA Ardooie. “Ook al zitten we niet meer in de gemeenteraad, toch zijn we niet monddood. We zoeken naar een andere manier om onze standpunten te brengen en blijven de gemeentelijke politiek volgen en waar mogelijk laten we van ons horen. Volgend jaar zitten we halfweg de bestuursperiode en is het tijd voor een round-up.”

Daarbij hebben ze vooral kritiek op het eindejaarsgebeuren in Ardooie. “De afschaffing van de nieuwjaarsreceptie in ‘t Hofland is normaal gezien de coronacrisis”, aldus Steven. “Bijeenkomsten van die aard zijn momenteel niet aan de orde. Dat de uitreiking van de gemeentelijke prijzen zijn geannuleerd, kunnen we moeilijk begrijpen. De gemeente mocht wel een coronaveilig alternatief uitwerken, om op die manier de vele mensen te respecteren die zich het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt”, aldus Steven. (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier