Een personenwagen (bestuurd door een 41-jarige man uit Koekelare) reed met zijn personenwagen langs de Oostendesteenweg gevolgd door een personenwagen (bestuurd door een 27-jarige man uit Ichtegem). Een motorrijder (bestuurd door een 31-jarige man uit Oostkamp) reed in de richting van Gistel. De bestuurder van de eerste personenwagen wilde de Jokweg inslaan, toen op dat ogenblik de motorfiets beide voertuigen aan het inhalen was. Beide voertuigen kwamen in aanrijding. De motorrijder reed pal in de flank van de auto en kwam twintig meter verder tegen een tuinmuur terecht. Zijn motorfiets belandde achter de tuinmuur. De bestuurder van het aangereden voertuig verloor door de klap de controle over zijn stuur en reed in op een distributiekastje en de tuinmuur. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Ambulance en mugheli waren snel ter plaatse maar meerdere reanimatiepogingen mochten niet baten. De brandweer kwam erbij om een tent over het lichaam te plaatsen en de brokstukken op de ruimen. De begrafenisondernemer werd verwittigd door de politie die de vaststellingen deed, getuigenverhoren afnam en het verkeer regelde. Volgens de eerste bevindingen van de deskundige zou de motorrijder bij het dodelijk ongeval in Ichtegem te snel gereden hebben. De precieze snelheid wordt nog onderzocht. De bestuurder van de wagen heeft safe geblazen.

(BB)

Een personenwagen (bestuurd door een 41-jarige man uit Koekelare) reed met zijn personenwagen langs de Oostendesteenweg gevolgd door een personenwagen (bestuurd door een 27-jarige man uit Ichtegem). Een motorrijder (bestuurd door een 31-jarige man uit Oostkamp) reed in de richting van Gistel. De bestuurder van de eerste personenwagen wilde de Jokweg inslaan, toen op dat ogenblik de motorfiets beide voertuigen aan het inhalen was. Beide voertuigen kwamen in aanrijding. De motorrijder reed pal in de flank van de auto en kwam twintig meter verder tegen een tuinmuur terecht. Zijn motorfiets belandde achter de tuinmuur. De bestuurder van het aangereden voertuig verloor door de klap de controle over zijn stuur en reed in op een distributiekastje en de tuinmuur. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.Ambulance en mugheli waren snel ter plaatse maar meerdere reanimatiepogingen mochten niet baten. De brandweer kwam erbij om een tent over het lichaam te plaatsen en de brokstukken op de ruimen. De begrafenisondernemer werd verwittigd door de politie die de vaststellingen deed, getuigenverhoren afnam en het verkeer regelde. Volgens de eerste bevindingen van de deskundige zou de motorrijder bij het dodelijk ongeval in Ichtegem te snel gereden hebben. De precieze snelheid wordt nog onderzocht. De bestuurder van de wagen heeft safe geblazen.(BB)