"Vanavond doen we mee met #LightTheSky" waarbij we tussen 20.00 uur en 20.15 uur enkele zeer felle lichten in de lucht zullen laten schijnen. Dit om alle mensen in de zorgsector, de hulpdiensten, de winkels ... een hart onder de riem te steken. Als DJ doe ik dat uiteraard onder begeleiding van een streepje muziek" vertelt Joeri ons. Het evenement doet al eventjes de ronde en moet zijn hoogtepunt vanavond kennen. Heel wat nationale en internationale bedrijven die actief zijn in de lichtsector lieten al weten dat ze zullen deelnemen aan het evenement. Vanuit Utrecht wordt er een heuse lichtshow georganiseerd en ook in België zal de dankbaarheid getoond worden.

De lichtshow zal alle uithoeken van de wereld bereiken en er wordt dan ook massaal opgeroepen om, hoe groot of hoe klein het licht ook is, even naar buiten te gaan en het te laten schijnen als teken van solidariteit.

(TV)

"Vanavond doen we mee met #LightTheSky" waarbij we tussen 20.00 uur en 20.15 uur enkele zeer felle lichten in de lucht zullen laten schijnen. Dit om alle mensen in de zorgsector, de hulpdiensten, de winkels ... een hart onder de riem te steken. Als DJ doe ik dat uiteraard onder begeleiding van een streepje muziek" vertelt Joeri ons. Het evenement doet al eventjes de ronde en moet zijn hoogtepunt vanavond kennen. Heel wat nationale en internationale bedrijven die actief zijn in de lichtsector lieten al weten dat ze zullen deelnemen aan het evenement. Vanuit Utrecht wordt er een heuse lichtshow georganiseerd en ook in België zal de dankbaarheid getoond worden.De lichtshow zal alle uithoeken van de wereld bereiken en er wordt dan ook massaal opgeroepen om, hoe groot of hoe klein het licht ook is, even naar buiten te gaan en het te laten schijnen als teken van solidariteit.(TV)