DJ Joeri Pauwels roept op tot #LightTheSky vanuit Bissegem

DJ Joeri Pauwels toen evenementen nog mochten doorgaan. © TV
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Bissegemenaar en DJ Joeri Pauwels roept iedereen op om vanavond, naast het dagelijkse applaus, de hemel te verlichten met felle lichten als teken van dankbaarheid voor iedereen die moet werken deze dagen. Vanuit Bissegem gaat dit vergezeld met een streepje muziek vanuit de woonkamer van DJ Joeri Pauwels

“Vanavond doen we mee met #LightTheSky” waarbij we tussen 20.00 uur en 20.15 uur enkele zeer felle lichten in de lucht zullen laten schijnen. Dit om alle mensen in de zorgsector, de hulpdiensten, de winkels … een hart onder de riem te steken. Als DJ doe ik dat uiteraard onder begeleiding van een streepje muziek” vertelt Joeri ons. Het evenement doet al eventjes de ronde en moet zijn hoogtepunt vanavond kennen. Heel wat nationale en internationale bedrijven die actief zijn in de lichtsector lieten al weten dat ze zullen deelnemen aan het evenement. Vanuit Utrecht wordt er een heuse lichtshow georganiseerd en ook in België zal de dankbaarheid getoond worden.

De lichtshow zal alle uithoeken van de wereld bereiken en er wordt dan ook massaal opgeroepen om, hoe groot of hoe klein het licht ook is, even naar buiten te gaan en het te laten schijnen als teken van solidariteit.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier