In West-Vlaanderen zijn de volgende clubs aangesloten bij Squash Vlaanderen: Piramid (Brugge), Vita Sportsclub (Knokke-Heist), De Kaai Squashteam en Squash aan de Leie (Kortrijk), Squashdevils (Tielt), Waregem Squash, Squash Club Roeselare en The Move (Torhout).

Squash Vlaanderen kreeg een week geleden de raad dat de competitie kon worden voortgezet vanaf het moment dat het opnieuw werd toegelaten. Na de verstrengde maatregelen die na het weekend bekend werden gemaakt, heeft de voorzitter contact opgenomen met de voorzitter van de medische commissie omdat ze in de eerste plaats aan de gezondheid van de spelers en de leden moeten denken.

Clubtornooien eigen beslissing

"Gezien de huidige gang van zaken en de toenemende COVID-19 pandemie zal er een hele poos geen competitiesport mogelijk zijn. We kregen het uitdrukkelijk advies om alle sportieve activiteiten op te schorten tot alvast 31 mei. Daarom is er beslist dat het afwerken van de reguliere competitie onmogelijk geworden is en worden met onmiddellijke ingang alle resterende wedstrijden niet meer gespeeld", klinkt het bij Squash Vlaanderen.

Dit geldt ook voor de Dunlop-finale en voor de tornooien van het Tecnifibre/Aquarius-circuit. "Wat de clubtornooien betreft laten wij het initiatief aan de club om hun tornooi te laten plaatsvinden of niet of eventueel uit te stellen. We vragen enkel het secretariaat van Squash Vlaanderen op de hoogte te brengen. Deze ongeziene omstandigheden dwingen ons tot ongeziene beslissingen. We beseffen dat het een pijnlijke beslissing is, maar we zijn er vast van overtuigd dat het de verstandigste is", aldus Squash Vlaanderen.

(ACR)

In West-Vlaanderen zijn de volgende clubs aangesloten bij Squash Vlaanderen: Piramid (Brugge), Vita Sportsclub (Knokke-Heist), De Kaai Squashteam en Squash aan de Leie (Kortrijk), Squashdevils (Tielt), Waregem Squash, Squash Club Roeselare en The Move (Torhout).Squash Vlaanderen kreeg een week geleden de raad dat de competitie kon worden voortgezet vanaf het moment dat het opnieuw werd toegelaten. Na de verstrengde maatregelen die na het weekend bekend werden gemaakt, heeft de voorzitter contact opgenomen met de voorzitter van de medische commissie omdat ze in de eerste plaats aan de gezondheid van de spelers en de leden moeten denken. "Gezien de huidige gang van zaken en de toenemende COVID-19 pandemie zal er een hele poos geen competitiesport mogelijk zijn. We kregen het uitdrukkelijk advies om alle sportieve activiteiten op te schorten tot alvast 31 mei. Daarom is er beslist dat het afwerken van de reguliere competitie onmogelijk geworden is en worden met onmiddellijke ingang alle resterende wedstrijden niet meer gespeeld", klinkt het bij Squash Vlaanderen.Dit geldt ook voor de Dunlop-finale en voor de tornooien van het Tecnifibre/Aquarius-circuit. "Wat de clubtornooien betreft laten wij het initiatief aan de club om hun tornooi te laten plaatsvinden of niet of eventueel uit te stellen. We vragen enkel het secretariaat van Squash Vlaanderen op de hoogte te brengen. Deze ongeziene omstandigheden dwingen ons tot ongeziene beslissingen. We beseffen dat het een pijnlijke beslissing is, maar we zijn er vast van overtuigd dat het de verstandigste is", aldus Squash Vlaanderen.(ACR)