De Warmste Week is een solidariteitsbeweging die Vlamingen massaal in beweging brengt voor de goede doelen die hen persoonlijk raken. In de week voor kerst, van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december, vieren al de VRT-merken de massale inzet van Vlaanderen in een grootse, verbindende mediaweek.

Iedereen die een geldinzamelingsactie gaat organiseren voor een van de 2.033 goede doelen kan vanaf woensdagochtend terecht op dewarmsteweek.be om zijn actie te registreren. Naast een actie kan je een goed doel van De Warmste Week dit jaar ook steunen door er in december te gaan helpen als vrijwilliger. Het startschot voor het vrijwilligen bij de goede doelen van De Warmste Week wordt gegeven op donderdag 5 december - de internationale dag van de vrijwilliger.

Tussen donderdag 5 en dinsdag 24 december nodigen de goede doelen iedereen uit om bij hen te komen proeven van vrijwilligerswerk. Vanaf november kan je je inschrijven op dewarmsteweek.be om te kijken bij welk goed doel in jouw buurt je welkom bent om te helpen als vrijwilliger. De Warmste Week wordt hiervoor bijgestaan door het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk.

(BELGA)

De Warmste Week is een solidariteitsbeweging die Vlamingen massaal in beweging brengt voor de goede doelen die hen persoonlijk raken. In de week voor kerst, van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december, vieren al de VRT-merken de massale inzet van Vlaanderen in een grootse, verbindende mediaweek.Iedereen die een geldinzamelingsactie gaat organiseren voor een van de 2.033 goede doelen kan vanaf woensdagochtend terecht op dewarmsteweek.be om zijn actie te registreren. Naast een actie kan je een goed doel van De Warmste Week dit jaar ook steunen door er in december te gaan helpen als vrijwilliger. Het startschot voor het vrijwilligen bij de goede doelen van De Warmste Week wordt gegeven op donderdag 5 december - de internationale dag van de vrijwilliger.Tussen donderdag 5 en dinsdag 24 december nodigen de goede doelen iedereen uit om bij hen te komen proeven van vrijwilligerswerk. Vanaf november kan je je inschrijven op dewarmsteweek.be om te kijken bij welk goed doel in jouw buurt je welkom bent om te helpen als vrijwilliger. De Warmste Week wordt hiervoor bijgestaan door het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk.(BELGA)