Door de maatregelen in verband met het coronavirus wordt de kermis verplaatst naar volgend jaar. Bart Vandekerkchove en Steve Lobbrecht van het comité vonden het alvast geen makkelijke beslissing.

"Eind mei is misschien nog ver weg, maar door de opmars van het coronavirus zien ook wij ons genoodzaakt de festiviteiten in de tent door te schuiven naar 2021. Noteer alvast 20 tot en met 24 mei 2021 in jullie agenda. We nemen deze beslissing uit zorg voor onze medewerkers, onze bezoekers, onze sponsors, onze foor- en marktreizigers en onze artiesten. We hebben lange tijd gehoopt alsnog Sluze Kermesse te kunnen laten doorgaan, maar zelfs al is het nog twee maanden te gaan, het zou echt onverantwoord zijn om dit te doen", klinkt het.

Door de maatregelen in verband met het coronavirus wordt de kermis verplaatst naar volgend jaar. Bart Vandekerkchove en Steve Lobbrecht van het comité vonden het alvast geen makkelijke beslissing. "Eind mei is misschien nog ver weg, maar door de opmars van het coronavirus zien ook wij ons genoodzaakt de festiviteiten in de tent door te schuiven naar 2021. Noteer alvast 20 tot en met 24 mei 2021 in jullie agenda. We nemen deze beslissing uit zorg voor onze medewerkers, onze bezoekers, onze sponsors, onze foor- en marktreizigers en onze artiesten. We hebben lange tijd gehoopt alsnog Sluze Kermesse te kunnen laten doorgaan, maar zelfs al is het nog twee maanden te gaan, het zou echt onverantwoord zijn om dit te doen", klinkt het.