https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Discussie over autoverkoop leidt tot vandalisme wagen

Redactie KW

Een discussie over de verkoop van een tweedehandswagen is woensdagavond flink uit de hand gelopen in Koksijde. De auto werd daarbij vernield door een zogezegd geïnteresseerde koper.

Een eigenaar van een wagen uit de Van Haelenstraat in Koksijde zette onlangs zijn wagen te koop op een online platform. Toen hij dat woensdag deed kreeg hij onmiddellijk na het plaatsen van de advertentie van drie verschillende personen melding dat ze interesse vertoonden in het voertuig. Zij stelden hem allemaal dezelfde vraag en spraken af bij de man thuis om naar de auto te komen kijken. Woensdagavond rond 22 uur kwamen ze langs maar er ontstond discussie over de prijs. Het kwam niet tot een overeenkomst.

De discussie liep zelfs bijna uit de hand want een van de zogenaamde geïnteresseerde kopers bleef de autosleutels in zijn handen houden. De eigenaar moest de autosleutels uit de handen trekken en ging terug naar zijn appartement. Daarop zag hij hoe het trio de plaats verliet. De man vertrouwde de zaak evenwel niet en bleef even kijken.

Korte tijd later zag de eigenaar hoe een van de personen terug keerde en naar het voertuig ging. Onmiddellijk sloeg die persoon de voorruit van de wagen in, trapte enkele malen tegen het portier en beschadigde het koetswerk. De eigenaar belde de politie op maar bij hun aankomst was de vandaal al gevlucht. Er loopt een onderzoek. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.