In het GO! Technisch Atheneum (KTA) Ieper liet directeur Peter Vanthuyne een quiz uitwerken om op een ludieke manier de coronaregels uit te leggen aan de leerlingen. "Er zijn er immers heel wat na te leven en dat is niet altijd zo eenvoudig", aldus de directeur. "Ik had een creatieve anarchist nodig om dit op poten te zetten en die vond ik in Nicolas Van Elslander, onze leraar plastische opvoeding." De quiz is aangebracht aan de grote borden.

© (Foto Facebook KTA Ieper)

Aan de quiz is een schiftingsvraag verbonden: de leerlingen moeten schatten hoeveel tijd de directeur er zal overdoen om de campus achterwaarts af te stappen. "Hopelijk geen twee dagen", klinkt het.

© (Foto Facebook KTA Ieper)

(CMW)

In het GO! Technisch Atheneum (KTA) Ieper liet directeur Peter Vanthuyne een quiz uitwerken om op een ludieke manier de coronaregels uit te leggen aan de leerlingen. "Er zijn er immers heel wat na te leven en dat is niet altijd zo eenvoudig", aldus de directeur. "Ik had een creatieve anarchist nodig om dit op poten te zetten en die vond ik in Nicolas Van Elslander, onze leraar plastische opvoeding." De quiz is aangebracht aan de grote borden.Aan de quiz is een schiftingsvraag verbonden: de leerlingen moeten schatten hoeveel tijd de directeur er zal overdoen om de campus achterwaarts af te stappen. "Hopelijk geen twee dagen", klinkt het.(CMW)