‘Dinner by Candle Light’ met Herbert Verhaeghe en Gene Thomas in Kortemark

Herbert Verhaeghe verlaat zijn woonplaats Kuurne om te zingen in Kortemark. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In de nationale media verscheen het nieuws dat Vlaamse artiesten niet meer kunnen optreden in grote feesttenten, maar dat de nieuwe trend nu is optredens geven tussen een dinner in één of andere zaal. Ook Salons Ten Boogaerde in Kortemark speelt daarop in en begroet alvast op zaterdagavond 7 november Herbert Verhaeghe en op zaterdagavond november Gene Thomas.

“Er zijn al feestzalen van de kaart verdwenen door de coronamaatregelen. En ook al onze feesten voor 2020 zijn geannuleerd en dit zolang de huidige maatregelen van kracht blijven”, zucht men bij Ten Boogaerde. “Het is logisch dat we creatief worden en zoeken naar een nieuwe invulling van onze beschikbare ruimte. Daarom besloten we – samen met All Party Events uit Menen – een tweetal avonden met Vlaams talent voor te stellen.”

Op zaterdag 7 november ben je vanaf 19 uur welkom in Salons Ten Boogaerde in Kortemark voor een ‘Dinner bij Candle Light’. Herbert Verhaeghe zal twee keren 35 minuten optreden. De zanger uit Kuurne is zeker en vast geen onbekende in het Vlaamse muziekland. Herbert is ook presentator bij Radio 2 én bij Ment TV. Er is ook muzikale animatie met Deejay Roan. Op zaterdagavond 28 november is Gene Thomas van de partij. Vanaf 19 uur wordt het aperitief van het huis met welkomsthapje geserveerd, gevolgd door een ‘Dinner bij Candle Light’. Er is eveneens muzikale animatie van Deejay Roan en Fashion walk by Ellip-sis. (PADI)

Ook Gene is van de partij in Salons ten Bogaerde.
Ook Gene is van de partij in Salons ten Bogaerde.© PADI/Daniël

Eén dinner met show kost 70 euro per persoon, inclusief reguliere dranken en huiswijnen tot aan de koffie met versnaperingen. Reservatie : 0479 68 21 10 –info@tenboogaerde.be. De reservatie is enkel geldig na betaling vooraf ter plaatse in Salons ten Bogaerde of door storting via IBAN BE05 0689 0975 8175, mits vermelding van welke show je bijwoont.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.