Woordvoerster Clio Fordeyn: "We verzetten ons tegen de vleesindustrie. Dieren zijn er niet om gedood te worden. Onnodig slachten van dieren is immoreel en voor ons uit den boze. Daarom protesteren we hier nog tot 11 uur. We zien hier vrachtwagens met levende varkens, gedoemd tot de slachtbank hier. Al deze mensen zijn volledig veggie en we leven er consequent naar. Geen dierlijke producten op ons bord, ook niet het dragen van kledij van dierlijke oorsprong."

"En nee, laat dit duidelijk wezen: we zijn geen stelletje doppers", vervolgt Clio Fordeyn. "We hebben allemaal een job. Ik werk als treinbegeleidster bij de NMBS. We hebben vandaag allemaal ons werkprogramma ingesteld in functie van onze ambitie, tegen de vleesindustrie. Zelfs bij uitbreiding bijvoorbeeld: iemand heeft een varkentje thuis. Oke, maar dat lief dier doden is voor ons taboe! Deze collega's komen niet enkel uit West-Vlaanderen, maar van zowat alle provincies tot Limburg", besluit de activiste.

Woordvoerster Clio Fordeyn: "We verzetten ons tegen de vleesindustrie. Dieren zijn er niet om gedood te worden. Onnodig slachten van dieren is immoreel en voor ons uit den boze. Daarom protesteren we hier nog tot 11 uur. We zien hier vrachtwagens met levende varkens, gedoemd tot de slachtbank hier. Al deze mensen zijn volledig veggie en we leven er consequent naar. Geen dierlijke producten op ons bord, ook niet het dragen van kledij van dierlijke oorsprong." "En nee, laat dit duidelijk wezen: we zijn geen stelletje doppers", vervolgt Clio Fordeyn. "We hebben allemaal een job. Ik werk als treinbegeleidster bij de NMBS. We hebben vandaag allemaal ons werkprogramma ingesteld in functie van onze ambitie, tegen de vleesindustrie. Zelfs bij uitbreiding bijvoorbeeld: iemand heeft een varkentje thuis. Oke, maar dat lief dier doden is voor ons taboe! Deze collega's komen niet enkel uit West-Vlaanderen, maar van zowat alle provincies tot Limburg", besluit de activiste.