Dieren kunnen dorst lessen in ‘Beestige Zomerbar’ in Oostkamp

De hondjes kunnen het ideetje van Hilde Van Laere best waarderen tijdens de warme dagen... © PH
Redactie KW

De verzengende hitte drijft menig mens naar water en andere verfrissingen. Dat is normaal. Hilde Van Laere heeft ook een hart voor dieren. Bij haar huis in de Boudewijnlaan ziet ze elke dag heel veel wandelaars met hun huisdier passeren. Waarom dan niet eens aan hen denken? Ze opende daarom een ‘Beestige zomerbar’ in haar voortuin.

“Het wordt heel erg geapprecieerd. Ik kreeg al onmiddellijk een hondje dat met zijn baasje op stap was aan de toog”, lacht ze. “De bar valt ook ‘s avonds in de smaak. Mijn hond Philos verwelkomt kwispelend de gasten die op warme avondwandel zijn. Onder hen zelfs een echte tooghanger.”

“Nadat we zelf even op stap gingen, kregen we nog groter bezoek. Dorst lessen, even rusten en bartender Philos bedanken. En ondertussen hadden de baasjes een warme babbel… Of hoe een ‘Beestige Zomerbar’ dieren én mensen verbindt“, besluit Hilde. “We blijven de hele zomer open! En wie weet poppen er nog ‘Beestige Zomerbars’ up ? Het zou voor alle dorstige dieren beestig geestig zijn.”

(PH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.