Dienstencentrum De Kring in Ledegem start opnieuw met tal van activiteiten

Els Cokelaere en Sabine Despiere stellen het aangepast programma voor. (foto JS) © Jan Stragier
Redactie KW

Na wat je een gedwongen winterslaap in de lente en zomer zou kunnen noemen, komen verenigingen na corona stilaan weer tot leven met een aangepast activiteitenprogramma.

Zo ook het lokale dienstencentrum De Kring in Ledegem, dat het programma voor september voorstelt. Grote bijeenkomsten zijn nog uit den boze en de nodige afstand moet nog altijd gerespecteerd worden, maar de jaarlijkse opendeurdag vindt weer plaats op zaterdag 5 september van 10 tot 17 uur. Die zal zich beperken tot de voorstelling van het aanbod, mogelijkheid tot vraagstelling en inschrijving.

De accordeonnamiddagen zullen, dit jaar alvast, niet meer doorgaan. Centrumleidster Sabine Despiere en medewerkster Els Cokelaere wijzen erop dat wie nog kaarten heeft van maart, die kan terugbrengen met terugbetaling. Dat kan tot eind september. Voor de muziekliefhebbers is er een maandelijks alternatief optreden geprogrammeerd. Op woensdag 30 september is er een optreden van Alains Keyboard en Noël. De bijdrage bedraagt 5 euro (koffie en koek inbegrepen). Inschrijven kan enkel per bubbel, d.w.z. met een vaste tafel. Het optreden start om 14.30u en eindigt om 16 uur. Er zal geen dansgelegenheid zijn en bij aankomst wordt gevraagd aan de deur te wachten tot je naar je tafel wordt begeleid.

Voor het bloemschikken en maken van een najaarsstuk op woensdag 16 september moet er ingeschreven worden tegen 11 september (25 euro, voorschot van 5 euro). Graag eigen schaar en mesje meebrengen, het pakket zal klaar liggen op de aangeduide plaats per inschrijver.

De computerlessen CVO Scala starten opnieuw op 7 september. Er kan online ingeschreven worden op de website www.cvoscala.be of op de opendeurdag.

Op maandag 28 september is er nog de reisreportage Australië-Nieuw-Zeeland. Onthaal om 14 uur, de reportage start om 14.15u en eindigt om 15.30u. Ook inschrijven per bubbel (3 euro). De Kring is iedere weekdag open van 8.30 u tot 17 uur. In de namiddag op afspraak. (056 50 25 28). (EDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier