Dienst burgerzaken Middelkerke dicht na coronabesmetting

Redactie KW

Een personeelslid van de dienst burgerzaken van Middelkerke heeft positief getest op het coronavirus. Om verdere besmettingen te voorkomen, is de dienst onmiddellijk gesloten en wordt alle dienstverlening tot en met maandag 5 april opgeschort.

Vanaf dinsdag 6 april wordt de dienst opnieuw geopend op afspraak van 13 tot 15 uur, maar enkel voor heel dringende zaken. Vanaf maandag 12 april verwacht men weer op volle kracht te kunnen werken, op voorwaarde dat iedereen een negatieve test aflegt.

Voor de niet-dringende diensten van burgerzaken kunnen inwoners mailen naar burgerzaken@middelkerke.be of gebruikmaken van het e-loket via www.middelkerke.be/burgerzaken . Wie dringend de dienst burgerzaken nodig heeft, kan een aanvraag tot afspraak indienen via www.middelkerke.be . De dienst burgerzaken bekijkt de aanvraag en bevestigt een eventuele afspraak.

Er wordt ook gevraagd aan inwoners die deze week bij de dienst burgerzaken geweest zijn, oplettend te zijn. Er was wel geen hoog risicocontact met het publiek, doordat de geldende coronamaatregelen strikt opgevolgd worden. (PBM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.