Dieet Lecluyse opent eigen gloednieuw afslankcentrum in Izegem

Véronique Lecluyse, Michèle Devos, Stefanie Haspeslagh en Lieselot Bousson van Dieet Lecluyse in hun gloednieuw afslankcentrum. © Frank Meurisse
Redactie KW

De Pekkerstad is met ‘Lecluyse Beweegt’ een afslankcentrum rijker. Diëtiste Véronique Lecluyse opende samen met haar team een gloednieuw afslankcentrum en daar kan iedereen terecht voor deskundig advies en begeleiding. Wie graag een maatje minder heeft, weet dus waar naartoe.

Véronique Lecluyse zette een paar maanden terug Izegem nog eens op de kaart met haar populaire burgemeesterchallenge. Intussen staat de diëtiste samen met haar collega’s Michèle Devos en Stefanie Haspeslagh voor een nieuwe, grootse uitdaging. Samen openden ze Lecluyse Beweegt, een praktijk die deel uitmaakt van Dieet Lecluyse in de Abelestraat.

Geavanceerde technieken

“We kochten het gebouw waar vroeger de Axa-bank huisde en vonden zo een ideale ruimte voor ons afslankcentrum. In onze nieuwe praktijk maken wij gebruik van afslanktoestellen en ultrasone biostimulatie, een geavanceerde vorm van elektrostimulatie die in het buitenland al erg populair en nuttig is gebleken.” legt Véronique uit.

“De toestellen die we in Lecluyse Beweegt gebruiken zijn gloednieuw en werken dus met biostimulatie. Het is de ideale manier om je spieren te versterken zonder je gewrichten te belasten. Bovendien is het niet intensief, heel veel mensen vinden het zelfs ontspannend.”

Grootste aanbod

De toestellen bij Lecluyse Beweegt zorgen niet enkel dat je gewicht verliest, ze kunnen ook voor andere toepassingen worden ingezet. “Onze toestellen hebben ook hun nut bij bijvoorbeeld pijnbestrijding, huidverbetering en figuurcorrectie. Er zijn tal van voordelen.” zegt Véronique.

“We zijn heel trots dat we kunnen zeggen dat wij het grootste aanbod toestellen in de regio kunnen aanbieden. Zo kunnen we onze klanten een perfecte service op maat bieden. Iedereen is van harte welkom in Lecluyse Beweegt! Spring gerust eens binnen voor meer uitleg of kijk eens op onze site! “

Info: www.lecluysebeweegt.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier