Diederik Vande Vyvere wint hoofdprijs eindejaarsactie Tielt

De hoofdwinnaars van de eindejaarsactie mochten hun prijs in ontvangst nemen. © foto WME
Redactie KW

In het Tieltse stadhuis mochten woensdag de vijf hoofdwinnaars van de eindejaarsactie hun prijs in ontvangst nemen. Dé hoofdprijs van 2.500 euro ging naar Diederik Vande Vyvere.

Het stadsbestuur, de Tieltse Middenstandsverenigingen en de Werkgroep Kernwinkelgebied bliezen in 2021 de eindejaarsactie nieuw leven in. De gekende formule met de stempelkaarten maakte hierbij plaats voor een systeem met krasloten.

Wie na het krassen 5 of 10 euro op het biljet vond, kon dit bedrag besteden bij één van de 114 deelnemende handelaar naar keuze. Maar ook wie een cadeautje kraste, maakte nog steeds kans op één van de waardebonnen die samen een bedrag van 11.000 euro vertegenwoordigden.

Een onschuldige hand trok de eerste week van 2022 de 50 winnaars uit de berg van verzamelde lotjes. Afgelopen woensdag mochten de vijf hoofdwinnaars hun prijs ophalen in het Tieltse stadhuis.

Diederik Vande Vyvere sleepte de hoofdprijs van 2.500 euro in de wacht, John Scharlaeken die van 1.500 euro, Andreas Devarwaere was winnaar van 1.000 euro en Robbe Dejonckheere en Willy Vanderschaeghe mogen elk 500 euro besteden bij één van de deelnemende handelaars. (WME)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.