Deviltime bij La Glace de Fie

An-Sofie pakt uit met bijzondere EK-ijsjes.© WVH
An-Sofie pakt uit met bijzondere EK-ijsjes.© WVH
Wouter Verheecke
Wouter Verheecke Medewerker KW

Als het van An-Sofie Goderis (32) van ijssalon La Glace de Fie afhangt, wordt het vriesvak straks het sfeervak tijdens de matchen van de Rode Duivels. Zij verkoopt Deviltime-potjes met chocolade-, vanille- en frambozenijs: de kleuren van de Belgische vlag.

“Niks beters dan tijdens een spannende redding van Courtois het hoofd koel te houden met een potje ijs in de hand. Dezelfde remedie helpt overigens ook om weg te smelten bij een mooie actie van Mertens of een goal van Lukaku”, tipt An-Sofie.

Daarom zet zij deze maand haar ijspotjes in promotie, waarvoor ze ook leuke Deviltime-stickers liet maken. “Het ontwerp is een aanpassing van onze populaire ‘IJsjesmeisje’-potjes, die we nu ook aan jongens kunnen meegeven. We verkopen die ijsjes de komende weken per drie stuks. Zo kan het hele gezin straks in de diepvries graaien vooraleer in de zetel neer te ploffen. De potjes zijn overigens ook leuk voor wie de matchen op groot scherm volgt, op een terras of zomerbar”, richt ze zich nog tot die uitbaters.

Tot slot nog een pronostiek? “Mijn droomfinale is natuurlijk België-IJsland. Oh, doen die niet mee? In alle eerlijkheid: ik heb de ballen verstand van voetbal, ik heb het meer voor bollen!”, glimlacht An-Sofie. (WVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten