Ook de Gistelse fitnesszaak VIP Fit moet de komende drie weken de deuren sluiten. Uitbaatster Delphine Steelandt, onze coach in KW Weekend, wil echter niet bij de pakken blijven zitten en via haar sociale media mensen aansporen te blijven bewegen. "Wie twee weken bijna niets meer doet, verliest heel wat spieren. Je kan toch onmogelijk voortdurend in de zetel blijven hangen?", vertelt ze. "Daarom heb ik de nieuwe online #Fit-quarantaine-challenge gelanceerd."

#Fit-quarantaine challenge

Laat je niet gaan in tijden van Corona en doe mee met de #Fit-quarantaine challenge! ❤️ Deel dit bericht met je vrienden en vriendinnen en motiveer elkaar! 💪🏼 #beatcorona

Geplaatst door Delphine Steelandt op Vrijdag 13 maart 2020

Elke dag zal Delphine een specifieke workout of receptje delen op haar Instagramaccount en Facebookpagina. Daarnaast neemt ze zich ook voor om haar volledige training te filmen, extra tips te geven en inspiratie te bieden voor gezonde en evenwichte dagmenu's. "Ik wil ook de kinderen betrekken, aangezien zij de komende weken ook thuis zullen zijn", aldus Delphine nog.

Hoewel de challenge eigenlijk pas maandag officieel van start gaat, lanceerde de West-Vlaamse fitnesskoningin zaterdagochtend al een eerste workout. Met een knipoog naar de vele mensen die de voorbije dagen aan het hamsteren sloegen, maakt Delphine daarbij gebruik van een aantal rollen toiletpapier. Wie zelf wil meedoen met de challenge, kan alles vlot volgen via de Instagramaccount @delphinesteelandt of via haar Facebookpagina.

Ook de Gistelse fitnesszaak VIP Fit moet de komende drie weken de deuren sluiten. Uitbaatster Delphine Steelandt, onze coach in KW Weekend, wil echter niet bij de pakken blijven zitten en via haar sociale media mensen aansporen te blijven bewegen. "Wie twee weken bijna niets meer doet, verliest heel wat spieren. Je kan toch onmogelijk voortdurend in de zetel blijven hangen?", vertelt ze. "Daarom heb ik de nieuwe online #Fit-quarantaine-challenge gelanceerd."Elke dag zal Delphine een specifieke workout of receptje delen op haar Instagramaccount en Facebookpagina. Daarnaast neemt ze zich ook voor om haar volledige training te filmen, extra tips te geven en inspiratie te bieden voor gezonde en evenwichte dagmenu's. "Ik wil ook de kinderen betrekken, aangezien zij de komende weken ook thuis zullen zijn", aldus Delphine nog. Hoewel de challenge eigenlijk pas maandag officieel van start gaat, lanceerde de West-Vlaamse fitnesskoningin zaterdagochtend al een eerste workout. Met een knipoog naar de vele mensen die de voorbije dagen aan het hamsteren sloegen, maakt Delphine daarbij gebruik van een aantal rollen toiletpapier. Wie zelf wil meedoen met de challenge, kan alles vlot volgen via de Instagramaccount @delphinesteelandt of via haar Facebookpagina.