Delphine begint met Instituut Revive eigen schoonheidssalon in Lauwe

Maandag kon Delphine Auvray eindelijk haar schoonheidssalon openen. © WO
Christophe Lefebvre

Een eigen zaak starten in volle coronacrisis is gewaagd. Wanneer het dan nog gaat om een contactberoep, dan is een flinke dosis lef een absolute vereiste. Toch nam Delphine Auvry (34) de sprong en opende ze haar eigen schoonheidssalon. “Dit is voor mij meer dan een droom die werkelijkheid wordt”, klinkt het met een fonkel in de ogen.

Lauwe, het blijft een gemeente die een zekere aantrekkingskracht blijft uitoefenen op ondernemers. “Ik ben eigenlijk van Bellegem en kwam hier op een dag per toeval voorbij.” Die toevallige passage werd het begin van een compleet nieuw avontuur. “We zagen een beschikbaar pand vlakbij de markt en de klik was er meteen. Na een bezoek was ik nog meer overtuigd dat dit mijn nieuwe stek zou worden. Lauwe voldeed aan al mijn verwachtingen.”

Delphine lanceert zich, met Instituut Revive, in de wereld van de exclusieve schoonheidsbehandelingen. “Voor wie het eerst de zaak binnenstapt, zullen het vooral de luxueuze zetels zijn die in het oog springen. Het gaat hier om een spa pedicure, iets wat in onze regio toch wel uniek is. Een kwalitatieve behandeling waar mensen hun voeten onderdompelen in een oogstrelend bassin, waarna ze kunnen genieten van een allesomvattende pedicure. Het trekt de standaardbehandeling op tot een heel nieuw niveau van klasse en comfort. Daarnaast verdelen we de producten van Reviderm, een gamma van professionele verzorgingsproducten uit Nederland. Ze genieten een uitstekende reputatie, dus was het niet meer dan logisch om met hen in zee te gaan.”

Van een feestelijke opening was door de coronamaatregelen helaas geen sprake. “Het was inderdaad jammer dat de opening werd overschaduwd door het virus. Toch had ik al heel wat mensen die zomaar binnenkwamen. Het lijkt er dan ook sterk op dat we in september toch nog een feestje met alle toeters en bellen zullen geven.”

Instituut Revive is terug te vinden in de Menenstraat 4 in Lauwe, pal aan de markt. Delphine contacteren kan via telefoon op 0479 43 77 16 of via de Facebookpagina van het instituut.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.