Deliveroo vanaf vandaag beschikbaar in Roeselare

© gf
© gf
Redactie KW

Vanaf vandaag – woensdag 30 juni – kunnen de Roeselarenaren gebruikmaken van de diensten van Deliveroo. Via de app en website van de maaltijdbezorger kunnen liefhebbers van lokale restaurants gerechten bestellen en die thuis, of waar ze ook willen, in minder dan 30 minuten laten leveren. Roeselare is de vierde West-Vlaamse stad waar Deliveroo neerstrijkt.

Roeselare pronkt als de volgende stad in rij die Deliveroo in de provincie West-Vlaanderen verovert. Op het lijstje staan al Oostende, Brugge en Kortrijk. De komst van de maaltijdbezorger is een positief verhaal voor de stad. Veel van de restauranthouders hebben een bijzonder moeilijk periode achter de rug door de sluiting van de horeca. De lokale restaurants verwelkomen het platform dan ook met open armen.

“De komst van Deliveroo is een mooie culinaire versterking voor onze stad: ze creëert extra werkgelegenheid en voegt een extra portie klantgerichtheid toe waarbij onze inwoners ook thuis kunnen genieten van al het lekkers dat Roeselare te bieden heeft”, aldus burgemeester Kris Declercq.

“Het revolutionaire aan de Deliverooservice is dat je niet langer op voorhand hoeft te bestellen”, pikt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo, in. “Eenmaal je het leveringsadres hebt ingevuld via de app of de website, zie je automatisch welke restaurants open zijn en klaarstaan om een gerechtje te bereiden en te laten bezorgen binnen 30 minuten.”

Start met tien horecazaken

Bij de opstart van Deliveroo in Roeselare kan je bestellen bij tien horecaondernemers: Flooh’s, B’artiste, Panos, Pasta Bouff, King’s Boutique, Bogaz kebab, Pizza Aversa, PastaSciutta, San Marco en Bakkerij Excellence.

“We gebruiken Deliveroo nu al even in onze winkel in Kortrijk, waar dit erg goed werkt”, aldus Lies Seynhaeve van Panos Roeselare. “Toen Deliveroo aankondigde dat ze ook in Roeselare zou openen, waren we uiteraard heel enthousiast en besloten we ons ook hier onmiddellijk aan te sluiten. Het is toch wel een fijne extra service dat dankzij Deliveroo klanten onze lekkere broodjes en koffiekoeken kunnen laten leveren. Ik merk dat dit enorm geapprecieerd wordt.”

“Tegenwoordig worden niet alleen pizza’s aan huis geleverd. Vandaag is het ook gemakkelijk om taartjes, brood, pralines en kleine ontbijtjes aan huis te laten leveren. Daarom vonden wij het een unieke kans om hieraan mee te werken”, besluit Bart Vanhooren van Bakkerij Excellence in Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier