Het gaat in totaal om zo'n 2.000 senioren en cliënten van het CAW, die dankzij de schenking straks van een extra smaakvol paasfeest kunnen genieten. Concreet gaat het om alle publieke woonzorgcentra van Menen, Harelbeke, Wielsbeke, Zwevegem, Wervik, Geluwe, Waregem, Wevelgem, Gullegem en Avelgem. "De ruim 850 kilogram paaseieren werden intussen in bulk geleverd in WZC Ter Melle in Heule. De chocolade wordt daar momenteel zorgvuldig gesorteerd en verdeeld in zakjes van 350 gram. Food Act 13 zorgt ervoor dat de ruim 2.000 zakjes vanaf vrijdag over de hele regio worden verdeeld", aldus de schepen.

"We willen Delhaize België en Milka van harte bedanken voor deze mooie geste. Zo zorgen we er samen voor dat alle bewoners van de publieke woonzorgcentra in regio Kortrijk en de cliënten van het CAW in deze moeilijke periode op Pasen van een extra attentie kunnen genieten", besluit De Coene.

Het gaat in totaal om zo'n 2.000 senioren en cliënten van het CAW, die dankzij de schenking straks van een extra smaakvol paasfeest kunnen genieten. Concreet gaat het om alle publieke woonzorgcentra van Menen, Harelbeke, Wielsbeke, Zwevegem, Wervik, Geluwe, Waregem, Wevelgem, Gullegem en Avelgem. "De ruim 850 kilogram paaseieren werden intussen in bulk geleverd in WZC Ter Melle in Heule. De chocolade wordt daar momenteel zorgvuldig gesorteerd en verdeeld in zakjes van 350 gram. Food Act 13 zorgt ervoor dat de ruim 2.000 zakjes vanaf vrijdag over de hele regio worden verdeeld", aldus de schepen."We willen Delhaize België en Milka van harte bedanken voor deze mooie geste. Zo zorgen we er samen voor dat alle bewoners van de publieke woonzorgcentra in regio Kortrijk en de cliënten van het CAW in deze moeilijke periode op Pasen van een extra attentie kunnen genieten", besluit De Coene.