https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Delhaize en Milka schenken 850 kilo chocolade aan woonzorgcentra in Kortrijk en omstreken

Redactie KW

Delhaize België en Milka zochten voor ruim 850 kilo paaseieren een goed doel en contacteerde daarvoor Stad Kortrijk. “Samen met de sponsors besliste Kortrijk om de chocolade te verdelen onder alle bewoners van de publieke woonzorgcentra van regio W13 en het CAW”, aldus schepen van Sociale Vooruitgang Philippe De Coene (SP.A).

Het gaat in totaal om zo’n 2.000 senioren en cliënten van het CAW, die dankzij de schenking straks van een extra smaakvol paasfeest kunnen genieten. Concreet gaat het om alle publieke woonzorgcentra van Menen, Harelbeke, Wielsbeke, Zwevegem, Wervik, Geluwe, Waregem, Wevelgem, Gullegem en Avelgem. “De ruim 850 kilogram paaseieren werden intussen in bulk geleverd in WZC Ter Melle in Heule. De chocolade wordt daar momenteel zorgvuldig gesorteerd en verdeeld in zakjes van 350 gram. Food Act 13 zorgt ervoor dat de ruim 2.000 zakjes vanaf vrijdag over de hele regio worden verdeeld”, aldus de schepen.

“We willen Delhaize België en Milka van harte bedanken voor deze mooie geste. Zo zorgen we er samen voor dat alle bewoners van de publieke woonzorgcentra in regio Kortrijk en de cliënten van het CAW in deze moeilijke periode op Pasen van een extra attentie kunnen genieten”, besluit De Coene.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten