Delfine, Leen en Lisa uit Lo lanceren surpriseverwenbox naar aanleiding van Moederdag

Leen Waeyaert, Lisa Veramme en Delfine Vermoote.© KVCL
Leen Waeyaert, Lisa Veramme en Delfine Vermoote.© KVCL
Redactie KW

Leen Waeyaert (37), Lisa Veramme (27) en Delfine Vermoote (26) uit Lo slaan naar aanleiding van Moederdag de handen in elkaar en bieden samen een supriseverwenbox aan. Wat er allemaal in zit, houden ze liever geheim. “Maar de mama’s zullen er zeker blij mee zijn”, klinkt het overtuigend bij de drie dames.

Het idee voor de verwenbox kwam van Leen Waeyaert, die in Lo schoonheidssalon The Beautybar uitbaat. “Ik contacteerde Lisa met de vraag of ze een samenwerking naar aanleiding van Moederdag zag zitten”, vertelt Leen. “Lisa nam op haar beurt contact op met Delfine. Toen we samenkwamen, vielen alle puzzelstukken in elkaar en bleek dat we vaak dezelfde insteek hadden. We willen met ons gezamenlijk initiatief vooral elkaar versterken.”

Lekkernijen

Lisa Veramme is de zaakvoerster van de conceptwinkel Studio West in Lo en staat onder meer bekend om haar wenskaarten met West-Vlaamse quotes. Delfine Vermoote is dan weer de culinaire kracht achter Dessert Atelier Delfine en bakt taartjes, koekjes en tal van andere lekkernijen.

“Zoetigheden, hippe decoratie en schoonheid, daar maak je toch elke vrouw blij mee?”

“Met Moederdag worden de mama’s in de bloemetjes gezet en tonen we eens extra onze dankbaarheid”, zegt Leen. “Mama zijn, is niet vanzelfsprekend. Vrouwen zijn nog vaak de managers van het gezin. Want wie houdt de luiervoorraad in de gaten, maakt zich zorgen over opvoedkwesties en plant de opvang voor in de vakantieperiode? We willen de papa’s niet tegen de borst stuiten, maar vaak neemt mama die taken op zich. Met die gedachte in ons achterhoofd stelden we onze verwenboxen samen. Soms hoor je ook partners die zeggen: ik koop niets voor Moederdag, want mijn vrouw is mijn moeder niet. Dat klopt, maar het gaat over dankbaarheid tonen.”

Opbergen, dragen, sneukelen, ruiken, decoreren, relaxen, verzorgen en verwennen: zo omschrijven Leen, Lisa en Delfine de inhoud van hun supriseverwenboxen. Kortom: genieten. Maar wat er precies in zit, willen ze niet prijsgeven.

Relaxen

“Mama’s lezen mee en volgen ons ook op sociale media”, lacht het trio jonge onderneemsters. “Als ze weten wat erin zit, is het natuurlijk geen verrassing meer. Maar de box bevat alleen maar leuke dingen die de mama’s gelukkig zullen maken. Het draait rond verwennen en relaxen. We zijn er zeker van dat iedere mama het super zal vinden, ook omdat het aanbod in de box gevarieerd is. Want zeg nu zelf: zoetigheden, hippe decoratie en schoonheid, daar maak je toch iedere vrouw blij mee? We zorgen er met de verwenbox ook voor dat partners en kinderen zonder keuzestress toch een perfect cadeau hebben voor Moederdag.”

Lisa, Leen en Delfine interpreteren het woord mama heel ruim. “De boxen zijn ook bestemd voor moetjes, oma’s en plusmama’s, toekomstige mama’s en vrouwen die een kinderwens hebben, maar nog niet het geluk hadden om een kindje te mogen ontvangen”, sommen ze op. “En ook wie een kindje heeft verloren, is mama. Voor hen is Moederdag een lastige dag. De box is ook voor die vrouwen een rust- en verwenmoment, een hart onder de riem.”

Mogelijk komen er in de toekomst nog samenwerkingsprojecten aan. “Wie weet, want er zitten nog heel wat ideeën in ons hoofd”, besluiten ze. “We zijn drie West-Vlaamse ondernemende vrouwen die elkaar kunnen en willen versterken. Dat zegt genoeg niet?” (Koen Van Colen)

Verwenboxen bestellen kan tot en met 4 mei via www.complimentbylisa.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier